DANCEHALL

Egzotičan i atraktivan baš kao i zemlje iz koje potiče, Dancehall(denshol) je plesni stil koji munjevitom brzinom osvaja Evropu. Jamajčanska kultura i energija osećaju se u svakom pokretu a posebno u muzici, a jamajcanski ples je ples u kome dominiraju enegija stav i muzikalnost. Jedan je od retkih koji se ne fokusira na tehniku već na osećaj. Bojana i Sonja, osnivači grupe INNATEDANCE, što u prevodu znači urođeni ples, veruju da je ples za svakoga, da ne pripada samo jednom dobu i da treba da bude sastavni deo svačijeg života. Muzika i ples prosto prijaju i duši i telu i oslobađaju svu negativnu energiju. Svoje znanje stekle su, i nastavljaju da stiču, u inostransvu na raznoraznim kampovima i radionicama radeći sa nekim od najprestižnijih ličnosti u svetu plesa. Njihov cilj je da prenesu suštinu plesa što je iznad svega uživanje u pokretu i muzici, a Dancehall i Ragga Jam su upravo stilovi plesa koji to omogućuju. Muzika iako nesvakidašnja ne ostavlja vas ravnodušnima, a iza svakog pokreta krije se određena priča.

GROOVE & FITNESS DANCE

Groove Fitness koncept predstavlja autentican spoj plesa i fitnesa. Program objedinjuje elemente plesa i fitnesa sa naglaskom na pokret. Groove Fitness metoda prevazilazi fizicku kondiciju. Cilj Groove Fitness metode je da vas zabavi, preznoji, nasmeje i da dovede vase telo u zeljenu formu. Ova vrsta treninga neguje ne samo vase telo vec i vas duh, psihu i um. Muzika je sastavni deo treninga, a ne pozadina.

Sve vezbe se izvode na ritam sto dodatno doprinosi dinamici treninga, ali i celokupnoj zabavi. Imacete priliku da se upoznate sa raznovrsnim plesnim stilovima- samba, salsa, belly dance, reggaeton, dancehall, africki plesovi- kao i muzikom koja ih predvodi, a da se u isto vreme odlicno preznojite, zabavite i vežbate.